ΟΑΚΑ Κολυμβητήριο_1920_580
Blink Charging Europe > Προϊόντα

Προϊόντα

ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Blink προσφέρει σταθμούς ταχυφόρτισης AC (Mode 3) και υπερταχείας φόρτισης DC (Mode 4). Οι AC φορτιστές που παρέχονται από την εταιρεία μας είναι μιας πρίζας (1x22kW) και δυο πριζών (2x22kW) αντίστοιχα. Οι σταθμοί φόρτισης δύο πριζών μπορούν να εξυπηρετούν δύο ηλεκτρικά οχήματα ταυτόχρονα. Όλα τα οχήματα που κινούνται στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι συμβατά με τις πρίζες Type 2 και κατ’ επέκταση με τους φορτιστές της εταιρίας μας. Οι φορτιστές υπερταχείας φόρτισης DC διαθέτουν μία έξοδο ισχύος 50kW και ενσωματώνουν τις υποδοχές φόρτισης CHAdeMO και CCS.

EU200

Σταθμός φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) Mode 3 - AC 44kW (400V, 50Hz)

Η Blink διαθέτει σταθμούς φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) Mode 3, 44kW (400V, 50Hz). Πρόκειται για ταχυφορτιστές οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με δύο πρίζες φόρτισης – 22kW Type 2 η κάθε μία – παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα να φορτίζουν ταυτόχρονα δύο ηλεκτρικά οχήματα. Οι σταθμοί φόρτισης Mode 3 αποτελούν ιδανική λύση για τοποθέτηση σε εμπορικούς χώρους, κτήρια γραφείων, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις κλπ..

single charger_blink-xoris-kolona

Σταθμός φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) Mode 3 - AC 22W (400V, 50Hz)- One Socket

Ο τριφασικός φορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων της Blink διαθέτει μία πρίζα φόρτισης, προσφέρεται για επιτοίχια τοποθέτηση ή τοποθέτηση σε πυλώνα και είναι ιδανικός για χώρους στάθμευσης, εμπορικά καταστήματα, κτήρια γραφείων, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, δημόσιους χώρους αλλά και σε περιπτώσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Σταθμός φόρτισης Mode 4 – DC

Οι σταθμοί φόρτισης συνεχούς ρεύματος Mode 4 (DC) που διαθέτει η Blink προσφέρουν στους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων τη δυνατότητα για υπερταχεία φόρτιση στα 50kW. Οι DC φορτιστές, στην τυπική τους έκδοση, ενσωματώνουν τις υποδοχές φόρτισης CHAdeMO και CCS, ενώ ειδικές εκδόσεις αυτών προσφέρουν επιπλέον δυνατότητα και για AC φόρτιση.

Επιλογή φορτιστή

Η επιλογή συγκεκριμένων τύπων φορτιστών για τους αυτοκινητοδρόμους και για τα σημεία αυξημένου εμπορικού ενδιαφέροντος μέσα στις πόλεις γίνεται στρατηγικά και σε απόλυτη εναρμόνιση με τις προτεραιότητες και τις συνήθειες των πελατών/οδηγών σε έκαστη περίπτωση.

Ειδικότερα:

  • Στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους οι οδηγοί θέλουν οι στάσεις τους να είναι μικρής διάρκειας, μια ανάγκη που εξυπηρετείται ιδανικά από τους σταθμούς ταχείας φόρτισης Mode 4 – DC Fast Charging (DCFC).
  • Εντός των πόλεων, όπως σε εμπορικά κέντρα, χώρους εργασίας, χώρους στάθμευσης, κ.λπ. οι πελάτες/οδηγοί επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή, μια ανάγκη που εξυπηρετείται ιδανικά από τους φορτιστές τύπου Mode 3.
Δείτε τα σημεία φόρτισης