Χαριλάου Τρικούπη 164 & Αίαντος, 14671, Ν. Ερυθραία, Αθήνα, Ελλάδα

SUPER MARKET Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ
aiantos2
Τύπος Φορτιστή:1 x Mode 3 Charger, 2x22kW AC, Type 2
Τοποθεσία:Χαριλάου Τρικούπη 164 & Αίαντος, 14671, Ν. Ερυθραία, Αθήνα, Ελλάδα

H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. είναι το μοναδικό ελληνικό super market με ιστορία και εμπειρία 143 χρόνων. Πρωταρχικός και καθημερινός στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αυστηρής επιλογής προμηθευτών και παραγωγών, της απόλυτης τήρησης των κανόνων υγιεινής, των συχνών εσωτερικών ποιοτικών ελέγχων καθώς και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.
Από το 1877 η εταιρεία υποστηρίζει και εξελίσσει με σθένος αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, τη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή ποικιλία στην Ελληνική αγορά.
Στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της & στο ηλεκτρονικό κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν χιλιάδες εγχώρια και τοπικά είδη, εισαγόμενα επώνυμα υψηλής ποιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής.
Η  Δ. Θανόπουλος Α.Ε. παραμένει μια γνήσια και 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρεία, η οποία πιστή στις αξίες 4 γενεών, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της στην εξυπηρέτηση των πελατών με χαρά και σεβασμό. Συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις προσφέροντας μια ασύγκριτη αγοραστική εμπειρία.

Δείτε τα σημεία φόρτισης