Νέα

Βαφή, Διαγράμμιση και Σήματα που Προσελκύουν το Μάτι στους Φορτιστές σας ΗΟ

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε έναν ή περισσότερους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΗΟ) στον χώρο σας στάθμευσης στο σπίτι ή την εταιρεία σας, σε ένα κέντρο υγειονομικής περίθαλψης, εμπορικό κέντρο, εστιατόριο, κινηματογράφο κ.λπ. και είστε έτοιμοι να τους θέσετε σε ορθή χρήση για τους επισκέπτες, τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό. Αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν...
Περισσότερα
Τεχνοματ_Ρύσιο

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ BLINK CHARGING HELLAS & TECHNOMAT ΑΕ.

Η Blink Charging Hellas και η TECHNOMAT ΑΕ., προχωρούν σε συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και περεταίρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.  
Περισσότερα
τυποι φορτιστών

Τύποι καλωδίων και πριζών που χρησιμοποιούνται στους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στην ΕΕ.

Κατά την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης τα τελευταία χρόνια, έχουν εμφανιστεί πρότυπα τα οποία καθορίζουν τις προδιαγραφές των καλωδίων και των πριζών φόρτισης ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, και τις απαιτήσεις του εκάστοτε ηλεκτρικού δικτύου.
Περισσότερα
Blink_Nissan Sidiropoulos_752_540

Η σημασία της σωστής επιλογής φορτιστή στην ταχύτητα της φόρτισης του ηλεκτρικού σας οχήματος.

H νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον του κοινού αυξάνει καθημερινά ειδικά μετά την απόφαση της πολιτείας και τις σχετικές ανακοινώσεις για επιδοτήσεις σε ηλεκτρικά οχήματα και φορτιστές. 
Περισσότερα
BLINK_Nissan Leaf_960_540

Ηλεκτρικά οχήματα και η σημασία τους στην ανθρώπινη υγεία.

Είναι γνωστό ότι οι εκπομπές από τα οχήματα προκαλούν ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα και σοβαρές ασθένειες. Έρευνες αποδεικνύουν ότι τα ηλεκτρικά οχήματα βελτιώνουν σημαντικά τη δημόσια υγεία μειώνοντας τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων.
Περισσότερα
Blink 1024_576

Όλα έγιναν με ένα “blink”… Η αλματώδης αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων

Η κοινωνία μας βιώνει πολλές ριζικές και απρόβλεπτες αλλαγές τους τελευταίους μήνες. Κάποιες από αυτές είχαν οικονομικό αντίκτυπο και ώθησαν τους ανθρώπους να σκέφτονται διαφορετικά τι αγοράζουν και γιατί το αγοράζουν. To ίδιο ισχύει και για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η πρόσφατη αύξηση πωλήσεων σε αυτοκίνητα και φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, όπως επίσης και οι κυβερνητικές δεσμεύσεις για...
Περισσότερα
1 2 3 4
Δείτε τα σημεία φόρτισης