Νέα

Blink 1024_576

Όλα έγιναν με ένα “blink”… Η αλματώδης αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων

Η κοινωνία μας βιώνει πολλές ριζικές και απρόβλεπτες αλλαγές τους τελευταίους μήνες. Κάποιες από αυτές είχαν οικονομικό αντίκτυπο και ώθησαν τους ανθρώπους να σκέφτονται διαφορετικά τι αγοράζουν και γιατί το αγοράζουν. To ίδιο ισχύει και για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η πρόσφατη αύξηση πωλήσεων σε αυτοκίνητα και φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, όπως επίσης και οι κυβερνητικές δεσμεύσεις για...
Περισσότερα
department-of-state_Blink Charging

H Blink Charging στην επίσημη ανακοίνωση του States Department για τις μεγάλες επενδύσεις που προωθούνται στην Ελλάδα

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται οι μεγάλες επενδύσεις αμερικανικών συμφερόντων που προωθούνται στην Ελλάδα ενώ αναφορά έγινε στην επένδυση της Αμερικανικής Blink Charging για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.
Περισσότερα
Southeast_Europe_Energy_Forum_2020

Η Blink Charging Hellas & ο Όμιλος EUNICE ENERGY GROUP (EEG) στο SOUTHEAST EUROPE ENERGY FORUM 2020

Την Παρασκευή, 11.09.2020 και ώρα 15:30-20:30 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Southeast Europe Energy Forum 2020. ΤοForum διοργανώθηκε από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την HAEE και το Αμερικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου. Τον Όμιλο EUNICE ENERGY GROUP (EEG) και τη Blink Charging Hellas εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου EEG κος Γιώργος Πεχλιβάνογλου. 
Περισσότερα
blink_international1024_576_pic_ph

Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ της BLINK CHARGIΝG HELLAS & της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου 2020, η Blink Charging Hellas υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και επισκευή φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων,
Περισσότερα
aiantos4

Συνεργασία BLINK CHARGING HELLAS & Δ.ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Blink Charging Hellas και η Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., προχωρούν στην ανακοίνωση συνεργασίας για την ανάπτυξη και προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην αγορά των super markets στην Ελλάδα.  
Περισσότερα
τυποι φορτισών ηλεκτρικών οχημάτων

Συνεργασία Blink Charging Hellas & NISSAN ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

Η Blink Charging Hellas και η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της αυτοκίνησης αντίστοιχα, προχωρούν στην ανακοίνωση μιας στρατηγικής σημασίας συνεργασία για την ανάπτυξη και προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.
Περισσότερα
1 2 3
Δείτε τα σημεία φόρτισης