2022

Η Blink Charging Hellas ανανεώνει την εφαρμογή της. Η Blink Mobile είναι διαθέσιμη για τους υφιστάμενους και νέους οδηγούς – μέλη της Blink για να μπορούν εύκολα να φορτίζουν το ηλεκτρικό τους όχημα όπου και αν βρίσκονται.
Περισσότερα
Η Blink, ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα -Blink Charging Hellas- εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.
Περισσότερα
Η Εταιρεία αλλάζει ονομασία από Car Charging Group, Inc. σε Blink Charging Co. («Blink Charging») και εγκαινιάζει το νέο της ιστότοπο.
Περισσότερα
Ανασχεδιασμός της εφαρμογής Blink Mobile ώστε να παρέχει στους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων μια απλουστευμένη εμπειρία χρήστη και νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά.
Περισσότερα
Εισαγωγή νέας δυνατότητας στο Δίκτυο Blink για την καταγραφή πληροφοριών οδομετρητή στα οχήματα στόλου. Ο πρώην επικεφαλής της EV Solutions Βόρειας Αμερικής της Schneider Electric, Mike Calise, διορίζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος.
Περισσότερα
Διευρυμένες δυνατότητες σε σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που ανήκουν στην Blink και λειτουργούν υπό το Δίκτυο Blink, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς τιμών ανά κιλοβατώρα («kWh»), μειώνοντας τις προσαυξήσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων βάσει χρόνου και προσφέροντας λειτουργίες απομακρυσμένης εκκίνησης.
Περισσότερα
Αποκτά τρεις παρόχους υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των 350Green και Beam Charging, του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων του Δήμου της Νέας Υόρκης και γίνεται ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αγορά του Δικτύου Blink και των συναφών περιουσιακών στοιχείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Blink από την…
Περισσότερα
Η Εταιρεία ιδρύεται ως Car Charging Group, Inc («CarCharging»).
Περισσότερα
Δείτε τα σημεία φόρτισης