ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ BLINK CHARGING HELLAS & TECHNOMAT ΑΕ.

Blink Charging Hellas > Blink > ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ BLINK CHARGING HELLAS & TECHNOMAT ΑΕ.

Η Blink Charging Hellas και η TECHNOMAT ΑΕ., προχωρούν σε συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και  περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

H ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού και φωτισμού καθώς επίσης και στον τομέα της ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας, αποτελεί από τις πρώτες εταιρείες που εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες παραγωγής, ενώ πλέον μπαίνει δυναμικά και στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Η συνεργασία της Blink Charging Hellas με την ΤΕΧΝΟΜΑΤ, βασίζεται στη δημιουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα σημεία όπου η ΤΕΧΝΟΜΑΤ διαθέτει καταστήματα ξεκινώντας με την εγκατάσταση πέντε (5) σταθμών φόρτισης.

Η Blink Charging Hellas, αναλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση κι επισκευή των φορτιστών, καθώς και την πλήρη διαχείριση της τιμολόγησης των υπηρεσιών φόρτισης και το after sales support.

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί φόρτισης της Blink θα εγκατασταθούν στα παρακάτω καταστήματα της ΤΕΧΝΟΜΑΤ:

–           Νέα Ερυθραία: Λεωφόρος Νέας Ερυθραίας, 14671

–           Ρύσιο: 18ο  χλμ Θεσσαλονίκης -Μουδανίων, Γέφυρα Ρυσίου Δεξιά, 57001

–           Ωραιόκαστρο: Φυλλίρας 31, Παύλος Μελάς, 56429

–           Σίνδος: Βι Πε Θ Σίνδου, Θεσσαλονίκη, 57022

–           Ρόδος: 3ο χλμ Ρόδου – Λίνδου, Ρόδος 85100

 

Οι σταθμοί φόρτισης της Blink Charging είναι δημόσιας φόρτισης με ελεύθερη πρόσβαση τόσο προς όλους τους πελάτες της αλυσίδας ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. όσο και σε όλους όσους επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Οι σταθμοί φόρτισης σε όλα τα καταστήματα είναι Mode 3 Charger, 2x22kW AC, Type 2, με δύο θύρες φόρτισης δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να φορτίσουν ταυτόχρονα δύο οχήματα εκτός από αυτόν στη Ρόδο όπου τοποθετήθηκε ο νέος φορτιστής της Blink μονής φόρτισης HQ 150 – EU.

Leave a Reply

Δείτε τα σημεία φόρτισης