Συνεργασία Blink Charging Hellas & NISSAN ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

Blink Charging Hellas > Blink > Συνεργασία Blink Charging Hellas & NISSAN ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

Η Blink Charging Hellas και η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της αυτοκίνησης αντίστοιχα, προχωρούν στην ανακοίνωση μιας στρατηγικής σημασίας συνεργασία για την ανάπτυξη και προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ως βάση της την ανάπτυξη δικτύου υποδομών φόρτισης στα σημεία που εκπροσωπείται ο Όμιλος Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.  καθώς και στις συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι φορτιστές της Blink αποτελούν σημεία δημόσιας φόρτισης και η Blink Charging Hellas θα είναι υπεύθυνη για το σύνολο των υπηρεσιών ανάπτυξης του δικτύου και ειδικότερα την εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και συνεχή επέκταση των υποδομών φόρτισης στα σημεία του Ομίλου Θεοχαράκη.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της σύναψης συμφωνίας των δύο εταιρειών εντάσσεται και  η εμπορία οικιακών φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων καθώς και η δημιουργία προνομιακών πακέτων τιμολόγησης στο δίκτυο φόρτισης της Blink αποκλειστικά για τους πελάτες του Ομίλου Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blink Charging Hellas κ. Γεώργιος Καλαβρουζιώτης δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ένα κορυφαίο και πρωτοπόρο Όμιλο με πολυετή επιτυχημένη παρουσία στον τομέα της αυτοκίνησης. Η συγκεκριμένη συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη επενδύσεων με περιβαλλοντικό αποτύπωμα και με προστιθέμενο όφελος για την οικονομία, την ανάπτυξη και την απασχόληση. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω θα εξακολουθήσουμε να επιμένουμε ότι ο κόσμος μας έχει ανάγκη από συνεργασίες, επενδύσεις και ενέργειες που εστιάζουν στα πλεονεκτήματα της πράσινης φόρτισης και της πράσινης ανάπτυξης».

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε κ. Τάκης Θεοχαράκης, δήλωσε : “Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη BLINK ως συνεργάτη μας,  στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η Nissan, ως πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, εργάζεται συστηματικά για ένα μέλλον βιώσιμης κινητικότητας χωρίς εκπομπές C0₂. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα διευρύνουμε το πεδίο των διαθέσιμων επιλογών σε λύσεις που αφορούν την φόρτιση των οχημάτων μας, τόσο για το δίκτυο των αντιπροσώπων μας, όσο και για τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία και γι’ αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.”

Leave a Reply

Δείτε τα σημεία φόρτισης