Συνεργασία BLINK CHARGING HELLAS & Δ.ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Blink Charging Hellas > Blink > Συνεργασία BLINK CHARGING HELLAS & Δ.ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Blink Charging Hellas και η Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., προχωρούν στην ανακοίνωση συνεργασίας για την ανάπτυξη και προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην αγορά των super markets στην Ελλάδα.

H Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία Super Market στην Αττική, η οποία επενδύει στην ανάπτυξη και διείσδυση της ηλεκτροκίνησης, με τη συγκεκριμένη συνεργασία να βασίζεται στη δημιουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα σημεία όπου η Δ.ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. διαθέτει καταστήματα.

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί φόρτισης της Blink έχουν ήδη εγκατασταθεί και βρίσκονται σε λειτουργία σε Κηφισιά, Ν. Κηφισιά και Ν. Ερυθραία, με ελεύθερη εικοσιτετράωρη πρόσβαση τόσο προς όλους τους πελάτες των super market της αλυσίδας Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. όσο και σε όλους όσους επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους.

Οι σταθμοί φόρτισης της Blink Charging είναι Mode 3 Charger, 2x22kW AC, Type 2, με δύο θύρες φόρτισης δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να φορτίσουν ταυτόχρονα δύο οχήματα.

Και οι τρεις σταθμοί φόρτισης στα καταστήματα της Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εμφανίζονται στον χάρτη ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής Blink International. Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή εύκολα και γρήγορα και μέσω του κινητού τους τηλεφώνου μπορούν να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία και τον κοντινότερο σε απόσταση φορτιστή, να πλοηγηθούν έως αυτόν, να δουν τη διαθεσιμότητα του και να φορτίσουν αντίστοιχα.

Leave a Reply

Δείτε τα σημεία φόρτισης