Γιατί να εγκαταστήσετε φορτιστή στην επιχείρησή σας

Blink Charging Hellas > Blink > Γιατί να εγκαταστήσετε φορτιστή στην επιχείρησή σας

Εδώ και μια δεκαετία η μετάβαση από τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα οχήματα σε ηλεκτρικά οχήματα έχει αποτελέσει μια σταδιακή διαδικασία για μερικούς και ένα συναρπαστικό άλμα για κάποιους άλλους.

Τα τελευταία χρόνια η αγορά της ηλεκτροκίνησης αναπτύσσεται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς, έτσι ώστε όλες οι εμπλεκόμενες βιομηχανίες, ο κλάδος της ενέργειας, οι αυτοκινητοβιομηχανίες και ο κλάδος τεχνολογίας, αναγνωρίζουν ότι η εποχή της βενζινοκίνησης ολοκληρώνει τον ιστορικό της κύκλο και το μέλλον της αυτοκίνησης είναι αναπόφευκτα ηλεκτρικό.

Ενσωματώνοντας ολοένα περισσότερη καινοτομία και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν ήταν ποτέ ασφαλέστερα, κομψότερα ή πιο συναρπαστικά στην οδήγηση. Πλέον, πολλές επιχειρήσεις σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα από την εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης στο χώρο τους.

 

  1. ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η εύκολη εύρεση ενός χώρου στάθμευσης αποτελεί σημαντικό παράγοντα για έναν οδηγό στην απόφασή του να σταματήσει σε ένα χώρο ή να συνεχίσει την οδήγηση ψάχνοντας να βρει καταλληλότερο μέρος. Ένας χώρος που διαθέτει σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ενθαρρύνει τους οδηγούς/ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων να σταθμεύσουν, να φορτίσουν το όχημά τους και επομένως να παραμείνουν περισσότερη ώρα στο χώρο. Όλοι οι σταθμοί φόρτισης της Blink περιλαμβάνονται σε mobile εφαρμογές, σε websites, σε google maps ακόμα και σε συστήματα πλοήγησης ως τοποθεσίες που διαθέτουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, γεγονός που αποτελεί ακόμη έναν τρόπο προώθησης του χώρου και της επιχείρησης σας.

 

  1. ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων παραμένουν στο χώρο για περισσότερο χρόνο, γεγονός που ενισχύει τις πωλήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα εμφανίζουν αυξημένη πιθανότητα να επισκεφτούν επανειλημμένα ένα εμπορικό κατάστημα που διαθέτει σταθμό φόρτισης.

 

  1. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ

Οι σταθμοί φόρτισης Blink προσφέρουν δυνατότητες για να διαφημίσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα στους πελάτες σας. Μέσω της οθόνης μπορείτε να προβάλλετε μηνύματα και διαφημίσεις αλλά και να δημιουργήσετε ένα προωθητικό stand γύρω από το φορτιστή ανάλογα με τις ανάγκες της επικοινωνίας σας, προσελκύοντας νέους πελάτες στο χώρο στάθμευσης πελατών.

 

  1. ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι αναζητούν να υιοθετήσουν βιώσιμες πρακτικές στην καθημερινότητά τους. Άτομα τα οποία αναζητούν μια νέα θέση εργασίας προτιμούν να εργάζονται για μια επιχείρηση που εφαρμόζει πρακτικές «φιλικές προς το περιβάλλον». Επιπλέον, ως επιχείρηση, ενισχύετε την εταιρική σας ταυτότητα ως “πράσινη επιχείρηση” και την αξιοποιείτε επικοινωνιακά για δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης .

Leave a Reply

Δείτε τα σημεία φόρτισης