Αλήθεια ή Ψέματα: Φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος το 2022

Blink Charging Hellas > Blink > Αλήθεια ή Ψέματα: Φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος το 2022

Η ηλεκτροκίνηση εξαπλώνεται δυναμικά!

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο επιβάλλουν τον τερματισμό των πετρελαιοκίνητων οχημάτων και η ταχύτητα προς ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό μέλλον είναι σε εξέλιξη. Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως έως το 2025.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλύσουμε τι είναι αλήθεια και τη ψέμα στο κομμάτι των ηλεκτρικών οχημάτων.

Οι σταθμοί φόρτισης είναι δύσκολο να βρεθούν.
Ψέμα! Καθημερινά πλέον είναι πιο εύκολο να βρεθούν. Η Blink έχει αναπτύξει πάνω από 365 θέσεις φόρτισης και συνεχώς αναπτύσσεται.
Μπορείτε να βρείτε τους σταθμούς φόρτισης σε:

 • εγκαταστάσεις στάθμευσης
 • χώρους εργασίας
 • εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και ιατρικές εγκαταστάσεις
 • σχολεία και πανεπιστήμια
 • αεροδρόμια
 • εμπόρους αυτοκινήτων
 • ξενοδοχεία
 • δημοτικές τοποθεσίες
 • πάρκα και χώρους αναψυχής
 • εστιατόρια
 • καταστήματα λιανικής
 • γήπεδα
 • σούπερ μάρκετ

Το καλύτερο από όλα είναι ότι, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε έναν σταθμό φόρτισης της Blink, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το δίκτυο της Blink δεν καλύπτει μόνο εμπορικές περιοχές. Παρέχουμε επίσης οικιακούς σταθμούς φόρτισης.

Μέσω της Εφαρμογής της Blink Mobile, μπορείτε να ελέγχετε τη φόρτιση και απομακρυσμένα, επομένως συνδέστε και προγραμματίστε τις ώρες φόρτισής σας για να επωφεληθείτε πλήρως από τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.

Αν θέλω να επιλέξω την ηλεκτροκίνηση, μπορώ τώρα να πάρω ένα φοβερό φορτηγό ή ένα σπορ αυτοκίνητο.
Αλήθεια! Η Ford κυκλοφόρησε το πλήρως ηλεκτρικό F-150 Lightning για εσένα που χρειάζεσαι ένα δυνατό όχημα και το Mustang Mach-E για όποιον θέλει να τρέξει λίγο παραπάνω χωρίς να κάψει βενζίνη κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Η Ford πέρασε το F-150 Lightning από όλες τις δοκιμές αντοχής που περνούν τα φορτηγά της που κινούνται με φυσικό αέριο, και το Lightning είναι εγγυημένο ότι είναι τόσο ανθεκτικό όσο οποιοδήποτε άλλο όχημα που κινείται με βενζίνη. Και, μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένα όχημα αερίου, όπως να τροφοδοτεί ολόκληρο το σπίτι σας για μέρες, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!
Εν τω μεταξύ, το Mach-E φτάνει από 0-60 MPH σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα και έχει εκτιμώμενη εμβέλεια 505 χλμ.
Η Ford είναι μια από τις εταιρείες που κυκλοφορεί μια τεράστια γκάμα νέων ηλεκτρικών οχημάτων για όσους λαχταρούν κάτι διαφορετικό.

Οι μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων είναι εξίσου επιβλαβείς για το περιβάλλον όπως και η βενζίνη.
Ψέμα! Αν και είναι αλήθεια ότι οι τρέχουσες μπαταρίες ιόντων λιθίου χρησιμοποιούν ορισμένα υλικά σπάνιων γαιών και υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την ηθική του τρόπου εξόρυξής τους, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι ακόμα πολύ μικρότερες από ό,τι με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Και, επιπλέον, η τεχνολογία των μπαταριών εξελίσσεται συνεχώς. Η Nissan και η NASA συνεργάστηκαν για να κατασκευάσουν μια μπαταρία στερεάς κατάστασης που δεν περιέχει ακριβά υλικά σπάνιων γαιών όπως το κοβάλτιο και το νικέλιο.

Αυτό θα καθιστά τις μπαταρίες φθηνότερες, κάτι που με τη σειρά του θα κάνει και τα ηλεκτρικά οχήματα πιο προσιτά!

Οι μπαταρίες στερεάς κατάστασης ηλεκτρικών οχημάτων απέχουν ακόμη λίγα χρόνια, αλλά με τη συμμετοχή μιας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας και της NASA, είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε μπαταρίες στερεάς κατάστασης νωρίτερα παρά αργότερα.

Το μέλλον της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων φαίνεται λαμπρό! 

 

Leave a Reply

Δείτε τα σημεία φόρτισης